Kompaktná a pohodlná ručná odsávačka, ktorá zachráni v akútnych ťažkostiach, nie však na dlhodobé odsávanie.

Manuálna odsávačka Phillips AVENT Natural mi skvelo poslúžila. Pri nadbytku materského mlieka či zápale prsníka pomohla citlivo odsať a uľaviť behom niekoľkých minút. Prečo som sa rozhodla pre Phillips AVENT Natural?

Ručná odsávačka materského mlieka Phillips AVENT Natural obsahuje mäkkú masážnu vložku na prsník, vďaka ktorému je odsávanie príjemné.

Phillips

Komplet Phillips AVENT Natural obsahuje:

  • 1 ks hlavica s ventilom a prsným nástavcom
  • 1 ks fľaška 125ml
  • 1 ks viečko, uzáver a stojan na fľašku
  • 1 ks cumlík na fľašku
  • 2 ks jednorázové vložky do podprsenky
39,90€



Jednoduché, pohodlné odsávanie - Phillips AVENT Natural zachráni akútne problémy s tvorbou mlieka. Jednoduché, pohodlné odsávanie vďaka mäkkým prsným nádstavcom Phillips AVENT Natural.

Recenzia a praktické skúsenosti

Odsávačka je široko dostupná – nemusíte hľadať po lekárňach a špecializovaných predajniach s detskými potrebami, v prípade akútneho problému nájdete ju v elektre či drogérii (napríklad DM). Toto bol aj môj prípad.

Phillips AVENT Natural sa veľmi dobre drží, fľaštička je menšia a ergonomicky tvarovaná. V porovnaní s odsávačkou Medela Harmony má mäkší a pohodlnejší masážny nástavec na prsia, odsávanie robí veľmi prirodzené, no je subjektívne pomalšie a únavnejšie. V porovnaní s Medelou, táto odsávačka nemá stimulačný cyklus ale saje okamžite.

Phillips AVENT Natural - skúsenosti s odsávačkou
Phillips AVENT Natural odsávačka má tvarovanú fľaštičku, ktorá akurát padne do dlane.

Použitie a údržba

Odsávačka Phillips AVENT pozostáva iba z pár dielov, ľahko sa rozoberá a umýva. Jednotlivé dielce som vždy po použití dôkladne umyla pod tečúcou vodou (možno umývať i v umývačke) a vyvarila.

Kompletné balenie odsávačky Phillips AVENT Natural
Ručná odsávačka Phillips AVENT Natural – komponenty

Odsávačku možno použiť ako fľašu na mlieko, súčasťou balenia je aj cumlík na fľašku, stojan na fľašku, a jednorázové vložky do podprsenky AVENT.  Samozrejmosťou je plná kompatibilita s inými produktami AVENT.

Ručné vs. elektrické odsávanie

Odsávačka je ľahká a pohodlne sa drží. Ručné odsávanie je tiché, diskrétne a praktické, napríklad ak musíte odsávať na na cestách. Manuálne odsávanie je veľmi namáhavé a hoci som striedala ruky no i po 15 minútach som už nevládala. Vždy som sa snažila narátať do 100, vymeniť ruku, opäť narátať do 100, vymeniť prsník a naspať; aby som únavu vydržala.

Elektrická odsávačka vyžaduje pripojenie na zdroj či batérie, no odsávanie je pohodlnejšie a na odsávanie vám stačí jedna ruka.

Cena a doplnky

S cenou 39,90€ sa ručná odsávačka Phillips AVENT Natural radí do strednej cenovej triedy – je však poznať kvalitu a vďaka širokej dostupnosti vyrieši akékoľvek akútne problémy a situácie.

Najlepšie odsávačky na Heuréke